Rüyada pencereye tutunmak

Rüyada pencereye tutunmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereye tutunmak gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada pencereye tutunmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Rüyada ağaç köküne tutunmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işarettir.

Rüyada demirden tutunmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın dalına tutunmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kamyona tutunmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ipten tutunmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret eder.

Rüyada balkona tutunmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments