Rüyada ipten tutunmak

Rüyada ipten tutunmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipten tutunmak gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada ipten tutunmak ticarette yol katedeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ipe tutunmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ipe tutunmak yokluk nedir bilmeyeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın dalına tutunmak takdir edilen kişi olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tutunmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene tutunmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulur.

Rüyada duvara tutunmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments