Rüyada pencereden kar yağdığını görmek

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek dünya malına kavuşulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sorunlarının birken beş olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, kırgınların barışacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mezara kar yağdığını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere kar yağdığını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada denize kar yağdığını görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine kar yağmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments