Rüyada denize kar yağdığını görmek

Rüyada denize kar yağdığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize kar yağdığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek şansının kendinden yana olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Rüyada denize kar yağdığını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Rüyada mart ayında kar yağdığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada haziran ayında kar yağdığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hafif kar yağdığını görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments