Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet eder.

Rüyada bahçeye kar yağdığını gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada beyaz kar yağdığını görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşli havada kar yağdığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok hayırlı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarda kar yağdığını görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sonbaharda kar yağdığını görmek mutluluğundan olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments