Rüyada pencereden bakmak

Rüyada pencereden bakmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada pencere bakmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak gelirinin garanti olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden sokağa bakmak elindeki işi rayına oturtacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada pencereden eve bakmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak acı veren durumların vuku bulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece pencereden bakmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments