Rüyada uçarak aşağı inmek

Rüyada uçarak aşağı inmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada uçarak aşağı inmek gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada uçarak aşağı inmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüksekten uçarak inmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarak inmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, rahatın kaçacağına yorulur.

Rüyada merdivenden uçarak inmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada uçarak denize inmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak camiye inmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments