Rüyada pazardan süpürge almak

Rüyada pazardan süpürge almak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, şansının yaver gideceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan süpürge almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada pazardan süpürge almak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada süpürge sesi duymak doktordan doktora koşturacağına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada süpürgeli cadı görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada ot süpürge görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık süpürge görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Rüyada el süpürge görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada süpürge temizlemek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments