Rüyada kırık süpürge görmek

Rüyada kırık süpürge görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık süpürge gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Rüyada kırık süpürge görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada süpürgeler görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sarı süpürge görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada başkasından süpürge almak vefa göstereceğine, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni süpürge almak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el süpürgesi almak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Rüyada mısır süpürgesi görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret eder.

Rüyada tel süpürge görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments