Rüyada ayağında yara çıktığını görmek

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments