Rüyada düşenin elinden tutmak

Rüyada düşenin elinden tutmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşenin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada düşenin elinden tutmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun elinden tutmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada patronun elinden tutmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının elinden tutmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Rüyada gelinin elinden tutmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işarettir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments