Rüyada başbakanın elinden tutmak

Rüyada başbakanın elinden tutmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, rahat erileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada başbakanın elinden tutmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada başbakanın elinden yemek yemek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işarettir.

Rüyada birini elinden tutmak birçok iş kapısının açılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinden tutmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinden tutmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin elinden tutmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments