Rüyada paten sürmek

Rüyada paten sürmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, ömrün uzun olmasına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Rüyada paten sürmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Rüyada paten sürmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada buz pateni sürmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Rüyada paten binmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına yorulur.

Rüyada paten kaymak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada paten yaptığını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paten kayan birini görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paten almak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments