Rüyada paten almak

Rüyada paten almak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, donanımlı kılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada paten almak gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada paten sürmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada buz pateni görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paten giydiğini görmek rızkının azalacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateni kaymak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada buzda paten kaymak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada paten kayan birini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Rüyada paten kaymak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada paten almak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gamzenur yıldız

teşekür ederim