Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, işlerinin kapanacağına, işlerin kapanacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işarettir.

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada elden kıymık çıkarmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kıymık çıkarmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada eline kıymık batmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments