Rüyada parmağından kıymık çıkarmak

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, makamının tehlikeye gireceğine inanılır.

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada parmağından kıymık çıkarmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada parmaktan kıymık çıkarmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada elden kıymık çıkarmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kıymık çıkarmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada eline kıymık batmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada parmaktan iğne çıkarmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak iş ve mekan değiştireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments