Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek anne duasının açılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada parmağı kırılmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, malın bereketinin artmasına rivayet eder.

Rüyada parmak kırıldığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek mal kaybına uğrayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada parmakları kırılmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış parmak görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments