Rüyada parmağa yüzük takmak

Rüyada parmağa yüzük takmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında yüzük takmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklara yüzük takmak şifa edineceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments