Rüyada şiş yemek

Rüyada şiş yemek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada şiş yemek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada şiş kebap yemek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, güç alacağına alamet eder.

Rüyada çöp şiş yemek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada şiş yemek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzu şiş yemek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına inanılır.

Rüyada burun şişmiş görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Rüyada şişmiş göz görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zorluklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Rüyada bacak şişmesi görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments