Rüyada mor kumaş almak

Rüyada mor kumaş almak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zorlukları atlatacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Rüyada mor kumaş almak gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada mor kumaş almak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk kumaş görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada mor renkli kumaş görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada mor kumaş görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına inanılır.

Rüyada mavi renk kumaş görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi kumaş görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kumaş almak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kazançların artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments