Rüyada sevgiliyi özlemek

Rüyada sevgiliyi özlemek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sağlığının bozulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi özlemek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili özlemek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek istediği noktalara geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi özlemek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada birini özlediğini söylemek çekilen sıkıntıların son bulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments