Rüyada ay ve mars görmek

Rüyada ay ve mars görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ay ve mars gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada ay ve mars görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mars görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada mars gezegenine gitmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Rüyada mars gezegen görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada marsa gitmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada mars gezegenini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marsupilami görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments