Rüyada marsa gitmek

Rüyada marsa gitmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada marsa gitmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada mars gezegenine gitmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Rüyada marsa gitmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada marsupilami görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada mars gezegen görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada mars gezegenini görmek kendi işinin patronu olunacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada mars görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada ay ve mars görmek büyük zorluklar geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden gitmek az maliyetle ticarete atılacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments