Rüyada mars gezegen görmek

Rüyada mars gezegen görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mars gezegen gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada mars gezegen görmek allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mars gezegenine gitmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine yorulur.

Rüyada mars gezegenini görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kötü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ay ve mars görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mars görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulur.

Rüyada marsa gitmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada marsupilami görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada merkür gezegenini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments