Rüyada mars gezegenini görmek

Rüyada mars gezegenini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, yeni yollara girileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada mars gezegenini gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Rüyada mars gezegenine gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mars gezegen görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Rüyada mars gezegenini görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada marsa gitmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada mars görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada marsupilami görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ay ve mars görmek yüzünü güldüreceğine, makamını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada neptün gezegeni görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments