Rüyada avukat cübbesi giymek

Rüyada avukat cübbesi giymek insanların afiyet bulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada avukat cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada avukat cübbesi giymek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kişinin içinin daralacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cübbeli avukat görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanma avukatı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada avukat arkadaşını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık avukat görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek avukat görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments