Rüyada tanıdık avukat görmek

Rüyada tanıdık avukat görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık avukat gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Rüyada tanıdık avukat görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok avukat görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat bürosu görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avukat olmak ilim irfan öğreneceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada avukata gitmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hakim ve avukat görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Rüyada boşanma avukatı görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments