Rüyada avukat arkadaşını görmek

Rüyada avukat arkadaşını görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, kendisini iyi hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Rüyada avukat arkadaşını gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada avukat arkadaşını görmek anne baba duaları alınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada avukat arkadaş görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada avukat aramak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde avukat görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada avukat bürosu görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek üzüntülerin biteceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada avukat görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments