Rüyada boşanma avukatı görmek

Rüyada boşanma avukatı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada boşanma avukatı gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada boşanma avukatı görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada kendi avukatını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada avukat arkadaş görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Rüyada avukatla konuşmak büyük başarıla kazanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kendini avukat olarak görmek borçların sonlandırılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada çok avukat görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet etmektedir.

Rüyada avukat cübbesi giymek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, terfi alacağına delalettir.

Rüyada cübbeli avukat görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Firat

Merhaba, Ruyamda bosanma avukatimla konustugumu gordum.Bana yuksek bir Nafaka hesaplandigini ve bunun Yanlis hesaplama oldugunu anlatiyordu.

Nasil bir yorumunuz olur ?

Tesekkurler

Eda akça

Rüyamda boşanma avukatim akşama hazirlan mahkemen var artik bitiyor bugun ayriliyorsunuz dedi ne anlama gelir