Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, dertlerin biteceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada oruçlu iken su içtiğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken armut yemek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken çekirdek yemek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments