Rüyada oruçlu iken unutup su içmek

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dinini yaşayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, geçimin kolaylaşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken su içmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada orucu unutup su içmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayata küseceğine tabir olunur.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments