Rüyada oruçlu iken su içmek

Rüyada oruçlu iken su içmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, allah yolunda ilerleyeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, nefsine uyacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken su içmek gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken su içmek beklediği haberin gelmeyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken çay içmek canın derdine düşeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken içki içmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada oruç iken çay içmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments