Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek refah içinde olacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken armut yemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şeker yemek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken muz yemek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments