Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek neredeyse mahkemelik olunacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ağız tadına kavuşacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek küslerin barışacağına, patlama noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken su içmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek sevdikleri ile birlikte olacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments