Rüyada oruçlu iken içki içmek

Rüyada oruçlu iken içki içmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkularını yeneceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken süt içmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken çay içmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken bira içmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments