Rüyada oruçlu iken ayran içmek

Rüyada oruçlu iken ayran içmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, geçim derdinin biteceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Rüyada oruçlu iken ayran içmek hayata daha sıkı tutunacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken süt içmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken içki içmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken su içmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bira içmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments