Rüyada oruçken su içmek

Rüyada oruçken su içmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, imkânlarını kaybedeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Rüyada oruçken su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken su içmek sıkıntılarından arınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada oruçken su içmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada oruç olduğunu unutup su içmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada orucu unutup su içmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek huzurun bozulacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup su içmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments