Rüyada avucuna kusmak

Rüyada avucuna kusmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine kızacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada avucuna kusmak gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada avucuna kusmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada avuç dolusu kusmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Rüyada avuç avuç kusmak sorumlulukların yerine getirileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına alamet eder.

Rüyada avuç içine kusmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucuna altın koymak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içine kına yakmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments