Rüyada avuç avuç kusmak

Rüyada avuç avuç kusmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç kusmak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada avucuna kusmak allah’a dua edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada avuç avuç kusmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada avuç dolusu kusmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içine kusmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada avucunun kanadığını görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde karınca görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak sermaye elde edeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada avuca yazı yazmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments