Rüyada sol avuç içi görmek

Rüyada sol avuç içi görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin fakirleşeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol avuç içi gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Rüyada sol avuç içi görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek vaaz ve nasihate, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Rüyada avuçla su içirmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada avuç içi kan görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi öpmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada avuç içi kaşımak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucundan su içirmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments