Rüyada ormanda fil görmek

Rüyada ormanda fil görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda fil gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada ormanda fil görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret eder.

Rüyada fil yüzük görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş fil görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada fil taşımak işlerinin de rast gideceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine inanılır.

Rüyada filin doğurduğunu görmek sağlığının geri geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada fil eti görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fille kavga etmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada fil doğurtmak ön planda kalmayı sağlayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments