Rüyada filin doğurduğunu görmek

Rüyada filin doğurduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kötülüklerden uzak olacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Rüyada filin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada filin doğurduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada fil doğurtmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil yavrusu doğurmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada doğuran fil görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil doğurmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil doğurduğunu görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet eder.

Rüyada fil sahibi olmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bebek fil görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments