Rüyada fil doğurtmak

Rüyada fil doğurtmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret eder.

Rüyada fil doğurtmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada fil doğurtmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu doğurmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada fil doğurduğunu görmek yetim sevindireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada filin doğurduğunu görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada fil doğurmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğuran fil görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek manevi rahatlamaya erileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman fil görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments