Rüyada ördek ve tavuk görmek

Rüyada ördek ve tavuk görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek ve tavuk gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Rüyada ördek ve tavuk görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada ördek tavuk görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ördek pisliği görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Rüyada birinden ördek almak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ördek kesmek bahtının da çok parlak olacağına, umutlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek öldürmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments