Rüyada beyaz ördek kesmek

Rüyada beyaz ördek kesmek ayağının tökezlemeyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gözyaşına boğulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ördek kesmek gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada beyaz ördek kesmek evindeki huzurun bozulacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek kesmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek aksiliklerin son bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ördek beslemek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına inanılır.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak endişe veren durumların düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek öldürmek yoksul için zenginliğe, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işarettir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek kafasının rahatlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments