Rüyada ördek hediye almak

Rüyada ördek hediye almak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulur.

Rüyada ördek hediye almak gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada ördek hediye almak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, halinin iyi olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada ördek sürüsü görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek başka işler deneyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada birinden ördek almak içine fesat düşeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek başı görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şşşş

Selam.Ruyamda sevgilimin annesi ablama bir yeşil ördek ve yeşil 2 yavrusu hediye etmişti
Bahçede küçük bir göl yapmisdik içinde yüzüyorlardı

Şşşş

Teşekkürler

duru

rüyamda bana ördek hediye eden birini gördüm aşırı garipti bana ediye eden kişinin bi türlü yüzünü göremedim adam bir anda elime ördeği bırakıp kaçtı bende elimi çektim ördek yere düştü ve koşmaya başladı