Rüyada ördek görmek

Rüyada ördek görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılan planların alt üst olacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Rüyada ördek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada yumurtlayan ördek görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yemek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek almak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, inancının zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada ördek olmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Rüyada ördek başı görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek görmek işsiz ise işe gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet eder.

Rüyada ördek kakası görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments