Rüyada yumurtlayan ördek görmek

Rüyada yumurtlayan ördek görmek koyu sohbetler edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada yumurtlayan ördek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kırmızı ördek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşilbaş ördek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, gelirinin de artmayacağına inanılır.

Rüyada küçük ördek görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada ördek civcivi görmek paslı bir çiviye basabileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada turuncu ördek görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda ördek görmek zenginliğe, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Rüyada kara ördek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments