Rüyada ördek kakası görmek

Rüyada ördek kakası görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ördek kakası gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada ördek kakası görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada turuncu ördek görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada su içinde ördek görmek büyük bir başarının elde edileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve ördek görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda ördek görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek rütbenin yükseleceğine, günah ve suç işleyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde ördek görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments