Rüyada ördek olmak

Rüyada ördek olmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, karısının çok mutlu olacağına, kendisi paralayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, amacına nail olacağına işarettir.

Rüyada ördek olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada altın ördek görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek kurtarmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falında ördek görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ayıplı yolara sapacağına işaret eder.

Rüyada ördek eti pişirmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ördek almak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek ayağı görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada evde ördek beslemek zor günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments